Menuer

Sammensæt din menu - min.  4 pers.


Forretter

Varmrøget laks med citroncreme og grønt kr. 85,00

3 slags fisketapas - hvid fisk, røget fisk - skaldyr kr. 95,00

Glashusets rejecocktail med grønt kr. 80,00

Bagt fisk med panchetta og grønt kr. 85,00

Oksecarpaccio (Bresaola) med parmesan og oliven kr. 90,00

Tapastallerken med italienske pølser og paté kr. 85,00

Cæsarsalat med kylling og parmesan kr. 80,00


Hovedretter

Oksemørbrad med årstidens grønt, sauce og kartofler kr. 275,00

Kalvefilet med pesto og parmaskinke med årstidens grønt, sauce og kartofler kr. 270,00

Lammemørbrad med hvidløg, årstidens grønt, sauce og kartofler kr. 265,00

Oksefilet med årstidens grønt, sauce og kartofler kr. 265,00

Unghanebryst med krydderurter, årstidens grønt, sauce og kartofler kr. 200,00

Kalveculotte med panchetta, salat og kartolfer kr. 200,00 (min. 6 pers)


Desserter

Tiramisu kr. 55,00

Chokoladebrownie og is kr. 60,00

Bagt mandelkage med bær og is kr. 60,00

Islagkage med sorbet og hindbær kr. 60,00

Hvid chokoladeparfait med frugt kr. 60,00


Alle menuer serveres med hjemmebagt brød.