Restauranten

Torsdag   17.30 – 22.00

Fre/Lør    18.30 – 22.00

Køkken lukker kl. 20.00

Lukket helligdage

Smiley Ordning

Se vores kontrolrapport på fødevarestyrelsens hjemmeside.
 
          

Mht. allergi, så sprøg vores personale! 

 

Nytårsmenu 2019


Vinmenu fra MasaVine kan tilkøbes (se længere nede)

Forretter

Skaldyrskrebinetter med hummerfløde og urter

Citron-marineret tun med dildpesto

Stegt kalvecarpaccio med ostecreme og oliven


Hovedret

Oksemørbrad med svampe, trøfler og rødvin

Årstidens salat og små kartofler stegt i gåsefedt

Hertil glashusets hjemmebagt brød


Dessert

Chokoladebund med mandler, hindbærbavarois og vaniljeis


Pris pr. person kr. 400,00

Afhentes fra kl. 15.00 til kl. 17.00. Ring og aftal tidspunkt for afhentning.

 

Godt nytår

Hilsen Ulla og Henrik

Skaldyrskrebinetter skal varmes i saucen. De andre 2 forretter er lige til at sætte på bordet.
Oksemørbrad og kartofler skal steges færdig i 225 gr. Varm ovn. Hvis steg bruges stegetermometer 60 – 65 gr. (ca. 10 – 15 min. Afhængig af ovn).
Sauce varmes i gryde, skal lige op og koge.
Salat er anrettet i porcelæn lige til at sætte på bordet.
Hjemmebagt brød kan varmes et par minutter inden servering.


Tilkøb: VinMenu (Husk at oplys antal sæt)

Vinmenu 1:

  • Corazón Loco Spumante Rosé
  • Il Palazzo Vermentino 2018
  • Il Palazzo Chianti Riserva 2015
  • Valensico Reserva 2012
  • Dulce Corazón Blanco

Sæt til 4 pers. 599,-

Vinmenu 2:

  • Pietro Zardini Rosignol Rosato Brut
  • Wild Rock Sauvignon Blanc 2018
  • Pietro Zardini Superiore Ripasso 2016
  • Camille Cayran Vacqueyras 2016
  • Villa Spinosa Recioto

Sæt til 4 pers. 699 ,-
 

Ekstra tilkøb: 1 fl. Iniesta Moscato 75,-

Vinmenuen betales og afhentes sammen med jeres nytårsmenu d. 31-12-2019. 

Fang os på

 97 15 37 88
 28 19 12 01

mail@glashuset-ikast.dk

  

Events

25 oktober
Efterårssmagning

Se mere på vores facebook side under events eller book billetter her

Når Ulla tryller...


Følg os