Restauranten

Fre/Lør    18.00 – 22.00

Køkken lukker kl. 20.00

Lukket helligdage

+15 pers. efter aftale

Åbent til d. 4 juli

Smiley Ordning

Se vores kontrolrapport på fødevarestyrelsens hjemmeside.
 
          

Mht. allergi, så sprøg vores personale! 

Restauranten åbner 29.05.2020 med et nyt koncept

Fremover vil der være 2 menuer som skiftes hver 14 dag. En gourmet menu og en husmandsmenu. Derudover har vi pizzakortet og antipasta. Specielle ønsker vil vi selvfølgelig altid prøve at opfylde.

Hvorfor denne forandring?

Vi gør dette for at mindske omkostningerne efter en lang Coronakrise, og for at gøre det bedre. Vi bliver også ældre og skal kunne følge med, og vi vil ikke slække på kvaliteten, så vi mindsker udvalget og fokuserer på mindre udvalg af retter. 

Vi åbner restauranten fredag og lørdag med start d. 29.05 2020. Reservationer på 15 personer og derover kan også gøres på andre tidspunkter. Forhør nærmere. Åbningstiderne er vejledende og kan variere på grund af travlhed og aktiviteter ud af huset, så husk bordbestilling. 


Vi håber i er med på ideen og vil hjælpe os med at overleve. Tak! 

Varme hilsner fra køkkenet, Ulla & Henrik Kjær Rasmussen


Glashuset er en lille perle i Ikast midtby, der rummer en dejlig afslappet atmosfære med et strejf af landlig hygge. Vi laver lækre buffeter og menuer til større fester. Derudover, har vi også vores lille kort med take away og pizza samt plads til ca. 45 personer i restauranten.


"Hele ideen bag Glashuset er super god kvalitet, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at give jer en fantastisk smagsoplevelse." 

Sådan udtaler værtsparret, som har haft Glashuset i over 20 år. Henrik uddyber: "Vi forsøger konstant at forny os selv og gøre vores gæster mætte og tilfredse."


Find inspiration her på siden og ring gerne og bestil i god tid, hvad enten det er et bord i restauranten, konfirmation, bryllup eller en hverdagsret.

Fang os på

 97 15 37 88
 28 19 12 01

mail@glashuset-ikast.dk

  

Vigtig Info

  • Bestil i god tid (gerne tidligt på ugen hvis muligt). 
  • Vores mailboks er ikke automatisk (vi er ikke så IT-savvy), så du skal modtage en mail retur fra os for at sikre vi har set din bestilling.

Følg os